Поръчаната стока, може да бъде отказана или заменена само в следните случаи:

1. Това може да стане след задължително уведомяване на екипа на „Омниа-Г.Г.“ ООД на info@omnia-gg.com или GSM: 0889533378
2. Ако доставената стока не съответства на поръчаната от клиента.
3. Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 дни от получаването и при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Което е опоменато в чл. 55 от ЗЗП.
4. Ако не е спазен срока, обявен за доставка.
5. При необходимост от връщане на платени суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас по същия начин, по който стоката е била платена преди.
6. За стоки, които не се поддържат на склад и се внасят от чужбина по предварителна заявка на клиента, важат политиките за връщане на компания доставчик и/или производител.
7. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние както при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
8. Необходимо е да върнете продуктите в оригиналната опаковка, придружена от непокътнатите етикети и всички документи, с които е доставен продукта.
9. В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка, в противен случай стойността на подаръка се удържа от сумата за връщане.
10. В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
11. Разходите за куриерската услуга по връщане или замяна на стока са изцяло зa сметка на клиента във всяка посока на изпращане.
12. В случай на връщане на стока или рекламация от страна на клиента, той е длъжен да попълни СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ ПРИ ОНЛАЙН ПОКУПКИ, който задължително се изпраща на „Омниа-Г.Г.“ ООД чрез e-mail: info@omnia-gg.com като посочи номер на поръчка, номер на товарителница /номер на получената пратка/, подробно описание на рекламацията или причината за връщане. Връщането се осъществява с куриерска фирма Спиди,, в съответствие с тарифния ѝ калкулатор и е за сметка на клиента.
13. Извън изброените случаи от точки 1 до 6, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока.

Main Menu